Bytteregler og levering i Julen

Alle ordrer der er modtaget efter d. 1. November 2021 (og inden d. 23. december) kan ombyttes indtil d. 31. Januar 2022.

 

                          VI TILBYDER FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP

Læs mere om Leveringsmuligheder.

 

UDVIDEDE BYTTEREGLER I JULEN

Julegaver, alle ordrer afgivet på eller efter d 1. November 2021 og inden d. 23. December, byttes eller refunderes til og med d. 31. Januar 2022. 

Ønsker du at bytte dit køb til en anden størrelse, en ny type vare eller alternativ farve, bedes du returnere din vare til os for at få pengene retur og så foretage et nyt køb på www.madsnorgaard.dk. På den måde sikres du desuden at den ønskede vare reserveres til dig. 


FRIST FOR LEVERING INDEN JUL

Det er altid en god idé at bestille sine julegaver i god tid.

Grundet højtidens øgede pakkevolumen, som desværre kan betyde forsinkelser, opfordrer vi dig derfor til at følge disse anbefalede frister for bestilling og levering inden jul.

Danmark: Bestil senest tirsdag d. 21. December inden kl 14.00 for levering inden juleaften. 

EU: Bestil senest torsdag d. 16. december inden kl. 14.00 for levering inden juleaften.

Ved ordrer afgivet tæt på fristen er det ekstra vigtigt, at der er nogen på adressen på leveringstidspunktet, med mindre du bestiller med afhentning i pakkeshop (hvilket vi derfor anbefaler).

Vær opmærksom på, at ovenstående datoer er vejledende og er de anbefalede sidste afsendelsesdage fra GLS og Burd. Faktorer uden for vores kontrol (såsom strejker, vinterlige vejrforhold osv.) kan forsinke dine ordrer.

Så husk at bestille i god tid!

GAVEKORT

Er du lidt sent ude, eller måske bare er i tvivl om hvad du skal købe? Så er et gavekort til webshoppen måske en god gaveidé.

Vores gavekort bliver sendt direkte til din indbakke, umiddelbart efter at det er betalt. Der er således ingen leveringstid på gavekort. Ydermere har vores gavekort ingen udløbsdato. Hvis du vil købe flere gavekort, skal du blot tilføje dem enkeltvis til din kurv. For hvert gavekort du køber, vil du modtage en unik e-mail som nemt kan videresendes til modtageren.

Bemærk, at gavekort købt på webshoppen ikke kan indløses i Mads Nørgaards fysiske butikker. Klik her for at købe et gavekort til webshoppen.


GENERELLE BEMÆRKNINGER

Bemærk at varer købt på webshoppen ikke kan ombyttes eller returneres i vores fysiske butikker.

Vi tilbyder gratis returnering på webshoppen, hvis varen ikke lige ramte plet eller man blot ønsker en anden størrelse. Vedlagt i forsendelsen findes en gratis retur-label, som klistres på pakken og derefter afleveres i din nærmeste GLS Pakkeshop.

Hos Mads Nørgaard vil vi altid gerne hjælpe vores kunder, så kontakt os endelig på webshop@madsnorgaard.dk, hvis du skulle have nogle spørgsmål. 

Læs vores generelle Returregler.

Læs mere om Levering.