Bytteregler og levering i Julen

Alle ordrer der er modtaget efter d. 1. november 2019 (og inden d. 23. december) kan ombyttes indtil d. 24. januar 2020.

 

HUSK AT VI TILBYDER FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP (OG SAMME AFTEN LEVERING MED BURD) VED ORDRER OVER KR. 500,-

Læs mere om Leveringsmuligheder.

 

UDVIDEDE BYTTEREGLER I JULEN

Julegaver, alle ordrer afgivet på eller efter d 1. november 2019 og inden d. 23. december, byttes eller reunderes til og med d. 24. januar 2020. Vi tilbyder gratis ombytning til en anden størrelse eller at refundere pengene. 


FRIST FOR LEVERING INDEN JUL

Det er altid en god idé at bestille sine julegaver i god tid! Det ekstra pres der er på GLS og kurerer i højtiden kan desværre betyde forsinkelser. Vi opfordrer dig derfor til at følge disse frister for bestilling for at sikre levering inden jul.

Danmark: Bestil senest fredag d. 19. december for levering inden juleaften. Vi sender også pakker afsted d. 20. men vi anbefaler at du bestiller senest d. 19.

EU: Bestil senest mandag d. 17. december inden kl. 12.00 for levering inden juleaften.

Ved ordrer afgivet tæt på fristen er det ekstra vigtigt at der er nogen på adressen på leveringstidspunktet, med mindre du bestiller med afhentning i pakkeshop (hvilket vi derfor anbefaler).

Vær opmærksom på, at ovenstående datoer er vejledende og er de anbefalede sidste afsendelsesdage fra GLS og Burd. Faktorer uden for vores kontrol (såsom strejker, vinterlige vejrforhold osv.) kan forsinke dine ordrer.

Så husk at bestille i god tid!


SHOPPEN ER ÅBEN HELE JULEFERIEN

Webshoppen har åbent mellem jul og nytår og ordrer vil blive behandlet på alle hverdage. Ordrer modtaget inden kl. 12 bliver afsendt samme dag -ligesom sædvanligt.


GAVEKORT

Er du lidt sent ude, eller måske bare er i tvivl om hvad du skal købe? Så er et gavekort til webshoppen måske en god gaveidé.

Vores gavekort bliver sendt direkte til din indbakke, umiddelbart efter at det er betalt. Der er således ingen leveringstid på gavekort. Ydermere har vores gavekort ingen udløbsdato. Hvis du vil købe flere gavekort, skal du blot tilføje dem enkeltvis til din kurv. For hvert gavekort du køber, vil du modtage en unik e-mail som nemt kan videresendes til modtageren.

Bemærk, at gavekort købt på webshoppen ikke kan indløses i Mads Nørgaards fysiske butikker. Klik her for at købe et gavekort til webshoppen.


GENERELLE BEMÆRKNINGER

Bemærk at varer købt på webshoppen ikke kan ombyttes eller returneres i vores fysiske butikker.

Vi tilbyder til gengæld gratis returnering på webshoppen, hvis varen ikke lige ramte plet eller man blot ønsker en anden størrelse. Vedlagt i forsendelsen findes en gratis retur-label, som klistres på pakken og derefter afleveres i din nærmeste GLS Pakkeshop eller Postnord postbutik - afhængig af den valgte forsendelsesmetode. GLS modtager ikke Postnord returforsendelser og omvendt, så tjek dette.

Hos Mads Nørgaard vil vi altid gerne hjælpe vores kunder, så kontakt os endelig på webshop@madsnorgaard.dk, hvis du skulle have nogle spørgsmål. 

Læs vores generelle Returregler.

Læs mere om Levering.