KONTAKT Julen 2022 JOB SERVICEVILKÅR LEVERING RETUR POLITIK RETUR PORTAL VILKÅR COOKIES PERSONDATA

Bytteregler og levering i Julen

Alle ordrer der er modtaget efter d. 1. November 2022 (og inden d. 23. december) kan ombyttes indtil d. 31. Januar 2023.

VI TILBYDER FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP

Læs mere om Leveringsmuligheder.

 

UDVIDEDE BYTTEREGLER I JULEN

Julegaver, alle ordrer afgivet på eller efter d 1. November 2022 og inden d. 23. December, byttes eller refunderes til og med d. 31. Januar 2023. 

Ønsker du at bytte dit køb til en anden størrelse, en ny type vare eller alternativ farve, bedes du returnere din vare til os for at få pengene retur og så foretage et nyt køb på www.madsnorgaard.dk. På den måde sikres du desuden at den ønskede vare reserveres til dig. 

GAVEKORT
Er du lidt sent ude, eller måske bare er i tvivl om hvad du skal købe? Så er et gavekort til webshoppen måske en god gaveidé.

Vores gavekort bliver sendt direkte til din indbakke, umiddelbart efter at det er betalt. Der er således ingen leveringstid på gavekort. Ydermere har vores gavekort ingen udløbsdato. Hvis du vil købe flere gavekort, skal du blot tilføje dem enkeltvis til din kurv. For hvert gavekort du køber, vil du modtage en unik e-mail som nemt kan videresendes til modtageren.

Bemærk, at gavekort købt på webshoppen ikke kan indløses i Mads Nørgaards fysiske butikker. Klik her for at købe et gavekort til webshoppen.