#101

Nørgaard paa Strøgets #101 T-shirt er designet i 1967 af Jørgen Nørgaard. T-shirten er strikket og syet i Danmark og lavet i 100% bomuld. #101 T-shirten er onesize, men fås i to forskellige længder. Den langærmede T-shirt bliver produceret i tre forskellige slags striber og i alle regnbuens farver.

She’s a Rainbow

Det eneste der har ændret sig ved #101 T-shirtens design siden 1967 er farverne. Vi laver ca. 40 farver per sæson – mange gengangere og nogle nye. Den første #101 i hvid/sort stribe med rød halskant er stadig en fast del af sortimentet, og sælges kun fra butikken på Strøget. Vi justerer udvalget af farver og mængder på vores ugentlige møder, for at sikre en smuk balance mellem klassisk og nyt & mellem striber og ensfarvede.

Stribet siden 1967

#101 T-shirten er flere gange blevet udnævnt som et dansk designikon og er en del af den permanente udstilling på Designmuseum Danmark. T-shirten har desuden været udstillet på flere særudstillinger på danske museer. I 2014 modtog Jørgen Nørgaard årets ærespris til Elle Style Awards, lige som Jørgen Nørgaard blev hædret med Designrådets pris i 2007.
Læs mere

Made in Denmark

Vi er meget stolte over at producere vores #101 T-shirt i Danmark. Den smukke bomuldsrib bliver stadig strikket i Ikast og senere syet på vores systue i Korsør. Vi bruger kun certificerede BCI-garner (Better Cotton Initiative) til #101.
Læs mere
#My101
Vi elsker når I deler billeder af #101 T-shirten. Husk at bruge #my101 på Instagram når du viser din favorit farve eller stribe frem.