#101

Nørgaard paa Strøgets #101 T-shirt er designet i 1967 af Jørgen Nørgaard. T-shirten er strikket og syet i Danmark og lavet i 100% bomuld. #101 T-shirten er onesize, men fås i to forskellige længder. Den langærmede T-shirt bliver produceret i tre forskellige slags striber og i alle regnbuens farver.

She’s a Rainbow

Det eneste der har ændret sig ved #101 T-shirtens design siden 1967 er farverne. Vi laver ca. 40 farver per sæson – mange gengangere og nogle nye. Den første #101 i hvid/sort stribe med rød halskant er stadig en fast del af sortimentet, og sælges kun fra vores fysiske butikker - på Strøget og i Aarhus. Vi justerer udvalget af farver og mængder på vores ugentlige møder, for at sikre en smuk balance mellem klassisk og nyt & mellem striber og ensfarvede.

Stribet siden 1967

#101 T-shirten er flere gange blevet udnævnt som et dansk designikon og er en del af den permanente udstilling på Designmuseum Danmark. T-shirten har desuden været udstillet på flere særudstillinger på danske museer. I 2014 modtog Jørgen Nørgaard årets ærespris til Elle Style Awards, lige som Jørgen Nørgaard blev hædret med Designrådets pris i 2007.
Læs mere

Made in Denmark

Vi er meget stolte over at producere vores #101 T-shirt i Danmark. Den smukke bomuldsrib bliver stadig strikket i Ikast og senere syet på vores systue i Korsør. Vi bruger kun certificerede BCI-garner (Better Cotton Initiative) til #101.
Læs mere
#My101
Vi elsker når I deler billeder af #101 T-shirten. Husk at bruge #my101 på Instagram når du viser din favorit farve eller stribe frem.