She’s a Rainbow

Det eneste der har ændret sig ved #101 T-shirtens design siden 1967 er farverne. Vi laver ca. 40 farver per sæson – mange gengangere og nogle nye. Vi justerer udvalget af farver og mængder på vores ugentlige møder, for at sikre en smuk balance mellem klassisk og nyt & mellem striber og ensfarvede.

#101

NØRGAARD PAA STRØGETS #101 T-SHIRT ER DESIGNET I 1967 AF JØRGEN NØRGAARD. T-SHIRTEN ER STRIKKET OG SYET I DANMARK OG LAVET I 100% BOMULD. #101 T-SHIRTEN ER ONESIZE, MEN FÅS I TO FORSKELLIGE LÆNGDER. DEN LANGÆRMEDE T-SHIRT BLIVER PRODUCERET I TRE FORSKELLIGE SLAGS STRIBER OG I ALLE REGNBUENS FARVER.

Stribet siden 1967

#101 T-shirten er flere gange blevet udnævnt som et dansk designikon og er en del af den permanente udstilling på Designmuseum Danmark. T-shirten har desuden været udstillet på flere særudstillinger på danske museer. I 2014 modtog Jørgen Nørgaard årets ærespris til Elle Style Awards, lige som Jørgen Nørgaard blev hædret med Designrådets pris i 2007.
Læs mere

Made in Denmark

Vi er meget stolte over at producere vores #101 T-shirt i Danmark. Den smukke bomuldsrib bliver stadig strikket i Ikast og senere syet på vores systue i Korsør. Vi bruger kun certificerede BCI-garner (Better Cotton Initiative) til #101.
Læs mere