The Favorite Journal - Isuru

Her kommer Mads Nørgaard Favorite Journal…

Den månedlige reportage udforsker vores altid-på-lager Favorite styles på vores medarbejdere - fra vores design afdeling, til lageret og til butikkerne. 

Denne måned tager Isuru Mapatigama os med på en filmisk rejse. Iført vores Favorite jakkesæt - Bond blazeren og Panton bukserne - viser Isuru os sit yndlingssted i byen; biografen Palads, farvesat af Poul Gernes. 

Isuru arbejder som sælger og assisterende indkøber for herretøjsafdelingen i Nørgaard Paa Strøget. Hans personlige stil og skarpe hukommelse har været uundværlig for kunder såvel som kollegaer, i de 3 år han har været en del af huset. 

 

Hvorfor har du valgt Favorite jakkesættet 
(Bond blazer og Panton bukser)?

"Jeg elsker jakkesættets muligheder.
Balancen mellem det formelle og uformelle er vildt spændende. Rammer man balancen rigtigt, får man et outfit, som er præsentabelt men stadigvæk nedtonet - og personligt. 
For mig er det vigtigt, at man kan se noget personlighed, især når man tager en uniform på, som jakkesættet kan være.
Valg af sko, er en glimrende mulighed for at skabe noget spændende og personligt, når man er iført et ellers simpelt jakkesæt."

Hvorfor er Palads bygningen dit yndlingssted?

"Når man er omgivet af smukke ting og mennesker hele tiden, har man desværre en tilbøjelighed til at tage det og dem for givet. Indtil man får fornemmelsen af, at det hele kan mistes. 
Palads falder i den kategori. 
Det er en usædvanlig flot og stor bygning, som står sig ud på en storslået facon. Bygningens kantede og farverige facade er fuldkommen dragende. Bygningen emmer af Art Deco, og det er jeg vild med. Den ligner slet ikke andre bygninger vi har i Danmark. 
Og vi vil alle sammen være fattigere, hvis vi mistede den."

 

KØB PANTON BUKSER & BOND BLAZER

Related Posts

ICON VISIONS X NØRGAARD PAA STRØGET 2.0
ICON VISIONS X NØRGAARD PAA STRØGET 2.0
ENDNU EN MINI KOLLEKTION BESTÅENDE AF EN TOP, EN T-SHIRT I 3 FARVEKOMBINATIONER OG EN PATCHWORK KJOLE. MINI KOLLEKTIO...
Read More
FALLUCKA - FOS & MADS NØRGAARD
FALLUCKA - FOS & MADS NØRGAARD
Lyt med når FALLUCKA samtaler med billedkunstner Thomas Poulsen aka FOS og Mads Nørgaard i podcast formatet ’Når Menn...
Read More
'A Bigger Splash' – Sommer '21 kollektionen
'A Bigger Splash' – Sommer '21 kollektionen
’A BIGGER SPLASH’ ER TITLEN PÅ DAVID HOCKNEYS BERØMTE MALERI FRA 1967. MALERIET VÆKKER EN STÆRK FØLELSE AF SOLSKIN OG...
Read More
The Favorite Journal - Mads
The Favorite Journal - Mads
Denne måned introducerer vi den sidste The Favorite Journal med Mads Nørgaard iført sin yndlingsstrik - 'Klemens' str...
Read More