The Favorite Journal - Gordon

Logistic Manager, Gordon Jensen, har været en del af Mads Nørgaard - Copenhagen siden 2014. Gordon er gammel skater og når han ikke holder styr på lageret, webshoppen og ikke mindst Mads Nørgaard - Copenhagens årlige højdepunkt; Roskilde Festival, hopper han gerne op på brættet og skater af sted på ramperne ved hans yndlings spot i København - Fælledparken Skatepark.
Gordon er iført vores Favorite langærmet T-shirt Tobias Long.    

Hvad er dit forhold til skateparken i Fælledparken?
Jeg husker stadig at ankomme med formiddagstoget fra det ”mørke” Jylland tilbage i midt 90’erne, hvor turen gik direkte mod Fælledparken. Vi skatede tværs igennem byen, forbi de mange bygninger blandet med ny og gammel arkitektur og mulighederne syntes endeløse.
Fælledparken var, for mig, indbegrebet af København! Et åndehul midt i storbyen med plads til alle, uanset alder, hvor man var fra og hvordan man så ud. Om det var til fest og ballade til Prygl i Parken eller det var den fælles kærlighed til rullebrættet, så har Fælledparken altid været et sted, jeg har holdt af og fundet ro.
Dengang var skateparken ikke helt hvad den er i dag. I dag har vi en af de største og bedste parks i Europa, som er besøgt af skateboarders fra hele verden.
I dag deler jeg samme oplevelse med mine børn, som har været med i Fælledparken siden de har kunne gå. De ser også parkens mange muligheder ud af arkitekturen og de linjer man derefter kan skabe på et skateboard.

Hvad er vigtigt ved din beklædning når du skater? 
For mig er det vigtigt at man kan bevæge sig frit, uden at det bliver alt for loose. Til en efterårsmorgen som i dag, gør en Tobias Long tricket for mig. Klassisk og komfortabelt – der er ingen grund til at komplicere tingene mere end højest nødvendigt. 

KØB FAVORITE TOBIAS LONG T-SHIRT HER

Related Posts

Mads NørGAARD
Mads NørGAARD
 Vi har besøgt tre familiegårde, hvor den klassiske Islænder strik altid har været en stor del af gård-livet.  Siff...
Read More
The Favorite Journal - Rune
The Favorite Journal - Rune
Med knap 9 år hos Mads Nørgaard - Copenhagen har Rune Rytter været tovholder på diverse projekter og udfyldt mange st...
Read More
'3.2' af Nova Nørgaard
'3.2' af Nova Nørgaard
Vi er stolte af at kunne præsentere '3.2' af Nova Nørgaard. En minikollektion for Nørgaard Paa Strøget, bestående af ...
Read More
Trøjen med den orange lynlås
Trøjen med den orange lynlås
Hos Mads Nørgaard - Copenhagen er vi forelskede i mode og den foranderlige verden vi lever og agerer i. Men vi synes ...
Read More