Ny webshop fejres med gratis levering hele julen

Du har måske allerede bemærket at der er sket noget med vores webshop. D. 27. oktober lancerede vi nemlig et helt nyt og opdateret madsnorgaard.dk. Det fejrer vi nu med gratis levering til Tullinsgade i hele julen...og en lille forfriskning.

Sådan gør du

Bestil din vare på madsnorgaard.dk (inden kl. 10.00 for levering samme dag) og vælg ”Afhentning i butik”. Så kan du afhente din pakke fra kl. 12.00 i vores pigebutik i Tullinsgade. Det er vores tilbud til dig der bor i, eller omkring, København i hele julemåneden.

Vi leverer gratis pakker til Tullinsgade hver hverdag kl. 12.00 og sidste dag inden juleaften er d. 23. december. Ordrer afgivet inden kl. 10.00 Lillejuleaften kan således afhentes i butikken indtil kl. 16.00 samme dag. Varer tages også retur i Tullinsgade hvis det ønskes, men der er også en gratis returlabel inkluderet i alle ordrer.

Det skal fejres

Vi håber at du vil tage godt imod den nye webshop og at du nemt kan finde det du søger. Vi håber ligeledes at du har lyst til at fejre webshoppen sammen med os. Derfor inviterer vi dig til at komme forbi vores butikker i Tullinsgade til en lille forfriskning fredag d. 1. december fra kl. 12.00.

Vi håber at se dig i Tullinsgade på fredag, d. 1. december. Også selvom du ikke skal afhente en pakke 😍 

Mvh.

Mads Nørgaard - Copenhagen

Adresse:
Mads Nørgaard (Dame)
Tullinsgade 21 st.th
1618 København V

Butikkens åbningstider:
Man-Fre 10-18
Lør 10-16