Moons and Junes

Vi er stolte af at lancerer den første badetøjskollektion fra Moons and Junes hos Nørgaard Paa Strøget fra i dag, den 07 maj. Kollektionen indeholder en bikini og en badedragt visualiseret i en kampagne med Amalie Have i front flankeret af et smukt forskelligartet cast.

Kampagnen spørger: hvordan ser en bikini krop egentligt ud? Som alt andet kan den tage sig ud på 1001 måde. Kroppen er et individuelt udtryk som er smukt på hver sin måde. Ingen kroppe fortjener at blive gemt væk og ikke vises frem i sin fulde skønhed.

’Vi ønsker at vores community tager aktivt del i vores kampagne og hvilken bedre måde at gøre dette end at inviterer vores følgere ind som modeller’.

  • Agnete Bjerre-Madsen, grundlægger Moons and Junes.

Moons and Junes mener det alvorligt når de siger at de designer produkter ’til dig af dig’. Hvert produkt er tilpasset kundes behov og kropsform igennem en grundig produkt udviklings fase. Der findes ikke ’en str. til alle str.’ formular og Moons og Junes har det som mission at sikre alle – kvinder som femme – er komfortable med deres kroppe og hver bliver set på deres smukkest måde – en måde mediebilledet med dets hetronormative og forsnævret skønhedsideal ikke viser.

Moons og Junes støtter kropspositivisme og diversitet på lige fod med Mads Nørgaard - Copenhagen. Vi ser alle kroppe, former, farver og udtryk som smukke på hver sin individuelle måde. Af samme grund er vi stolte af at lancerer ’hvordan ser en bikini krop egentligt ud’ kampagnen af Moons and Junes fra i dag, den 07 Maj klokken 10:00 hos Nørgaard Paa Strøget. This is a judgement-free zone hvor alle er velkomne!

 

Related Posts

FALLUCKA - FOS & MADS NØRGAARD
FALLUCKA - FOS & MADS NØRGAARD
Lyt med når FALLUCKA samtaler med billedkunstner Thomas Poulsen aka FOS og Mads Nørgaard i podcast formatet ’Når Menn...
Read More
'A Bigger Splash' – Sommer '21 kollektionen
'A Bigger Splash' – Sommer '21 kollektionen
’A BIGGER SPLASH’ ER TITLEN PÅ DAVID HOCKNEYS BERØMTE MALERI FRA 1967. MALERIET VÆKKER EN STÆRK FØLELSE AF SOLSKIN OG...
Read More
#PASPAAPALADS
#PASPAAPALADS
#PASPAAPALADS Nogle synes, Palads bare er en bygning, der huser en masse biografer – andre mener, at det er en cent...
Read More
The Favorite Journal - Mads
The Favorite Journal - Mads
Denne måned introducerer vi den sidste The Favorite Journal med Mads Nørgaard iført sin yndlingsstrik - 'Klemens' str...
Read More