Månedens #101 - Maj

Den Paris-baserede fotograf Louise Le Meur tager os endnu en gang med til et Paris i karantæne til Maj måneds #101 reportage.
Normalt fotograferer Louise analoge billeder, men siden byen har været i lockdown har hun ikke haft mulighed for at få film fremkaldt, hvorfor Louise igen har brugt sin iPhone- og videokamera til at lave denne måneds #101 reportage.

Til Maj-reportagen har vi besøgt de to unge kvinder, Melodie og Edwina, der hver især er iført vores #101 T-shirts, der fåes i fysiske butikker.
Efter at have tilbragt en måned i karantæne med deres familier, er Melodie og Edwina flyttet sammen med et par venner i Melodies kærestes lejlighed - et spontant lockdown-kollektiv. Nu tilbringer de fem venner tiden sammen, hvor de laver kreative projekter, danser, laver musik, læser og laver mad, alt imens de prøver at forestille sig en ny verden på den anden side af karantænen.

Louise har fotograferet de to unge kvinder på deres altan - med to meters afstand, hvilket gør zoom-effekten på kamerene meget effektiv!
Imens de nyder solen på altanen deler de tanker og drømme om hvordan det ville føles at være ved havet - hvad hvis den anden side af altanen faktisk var havet?

Se hele udvalget af #101 T-shirts HER

 

 

KØB VORES #101 T-SHIRT HER 

Related Posts

FALLUCKA - FOS & MADS NØRGAARD
FALLUCKA - FOS & MADS NØRGAARD
Lyt med når FALLUCKA samtaler med billedkunstner Thomas Poulsen aka FOS og Mads Nørgaard i podcast formatet ’Når Menn...
Read More
'A Bigger Splash' – Sommer '21 kollektionen
'A Bigger Splash' – Sommer '21 kollektionen
’A BIGGER SPLASH’ ER TITLEN PÅ DAVID HOCKNEYS BERØMTE MALERI FRA 1967. MALERIET VÆKKER EN STÆRK FØLELSE AF SOLSKIN OG...
Read More
#PASPAAPALADS
#PASPAAPALADS
#PASPAAPALADS Nogle synes, Palads bare er en bygning, der huser en masse biografer – andre mener, at det er en cent...
Read More
The Favorite Journal - Mads
The Favorite Journal - Mads
Denne måned introducerer vi den sidste The Favorite Journal med Mads Nørgaard iført sin yndlingsstrik - 'Klemens' str...
Read More