Månedens #101 - Maj

Den Paris-baserede fotograf Louise Le Meur tager os endnu en gang med til et Paris i karantæne til Maj måneds #101 reportage.
Normalt fotograferer Louise analoge billeder, men siden byen har været i lockdown har hun ikke haft mulighed for at få film fremkaldt, hvorfor Louise igen har brugt sin iPhone- og videokamera til at lave denne måneds #101 reportage.

Til Maj-reportagen har vi besøgt de to unge kvinder, Melodie og Edwina, der hver især er iført vores #101 T-shirts, der fåes i fysiske butikker.
Efter at have tilbragt en måned i karantæne med deres familier, er Melodie og Edwina flyttet sammen med et par venner i Melodies kærestes lejlighed - et spontant lockdown-kollektiv. Nu tilbringer de fem venner tiden sammen, hvor de laver kreative projekter, danser, laver musik, læser og laver mad, alt imens de prøver at forestille sig en ny verden på den anden side af karantænen.

Louise har fotograferet de to unge kvinder på deres altan - med to meters afstand, hvilket gør zoom-effekten på kamerene meget effektiv!
Imens de nyder solen på altanen deler de tanker og drømme om hvordan det ville føles at være ved havet - hvad hvis den anden side af altanen faktisk var havet?

Se hele udvalget af #101 T-shirts HER

 

 

KØB VORES #101 T-SHIRT HER 

Related Posts

Et Postkort Hjemmefra - Fra Oh Land
Et Postkort Hjemmefra - Fra Oh Land
Vi har modtaget et postkort hjemmefra - denne gang fra Nanna Fabricius, der også går under kunstnernavnet Oh Land. I ...
Read More
Månedens #101 - April
Månedens #101 - April
Denne måned møder vi Louise Le Meur iført den ikoniske #101 T-shirt. Louise er fotografen bag vores månedlige fotorep...
Read More
Et postkort hjemmefra - Mads Nørgaard
Et postkort hjemmefra - Mads Nørgaard
Hos Mads Nørgaard har vi altid haft privilegiet af at kunne arbejde tæt sammen på tværs af etager og afdelinger. Fakt...
Read More
Månedens #101 - Marts
Månedens #101 - Marts
Den 8. marts fejrer vi Kvindernes Internationale Kampdag og i den anledning har vi tilbragt tid med den franske kunst...
Read More