The Favorite Journal - Daniel

Hos Mads Nørgaard har vi en række styles til herre som vi kalder Favorite styles. Det betyder at disse styles altid er at finde i vores kollektioner - sæson efter sæson.

Mads Nørgaard Favorite Journal er en månedlig reportage om vores Favorite styles, fotograferet på vores ansatte ved deres udvalgte favorit sted i København.

Denne måned har Daniel taget os med til kunstmuseet, Statens Museum For Kunst, i indre København iført vores Striped Oxford Sawsett skjorte i blå og hvide striber.   

29 årige Daniel Adeseye har i 3 år været en fast del af teamet hos Mads Nørgaard.
Daniels daglige gang går i Brøndby, hvor Mads Nørgaards webshop team, kundeservice og lager holder til og det er her Daniel har ansvaret for webshop lageret.

Du har taget os med til SMK (Statens Museum For Kunst) - hvorfor det?

“Førhen var jeg ikke specielt interesseret i kunst og museer, men efter min kone og hendes forældre introducerede mig til kunstverdenen voksede min interesse hurtigt. Vi har været på SMK flere gange siden da med vores ældste datter. Bygningen er smuk og arkitekturen er fuldkommen betagende!”

Hvorfor har du valgt Oxford Sawsett skjorten? 

"Striped Oxford Sawsett skjorten har en fin stretch og pasformen gør at den sidder perfekt. Kvaliteten af stoffet er fantastisk let og meget blødt - det elsker jeg.” 

 

KØB STRIPED OXFORD SAWSETT HER 

Related Posts

Mads Nørgaard - Copenhagen x John Kørner
Mads Nørgaard - Copenhagen x John Kørner
Vi er stolte af at kunne præsentere vores samarbejde med den danske kunstner John Kørner.  I forbindelse med Kørners...
Read More
The Favorite Journal - Gordon
The Favorite Journal - Gordon
Logistic Manager, Gordon Jensen, har været en del af Mads Nørgaard - Copenhagen siden 2014. Gordon er gammel skater o...
Read More
The Favorite Journal - Frederik
The Favorite Journal - Frederik
Denne måned udforsker vi den klassiske sømandsstrik “Klemens” i klassiske omgivelser, når vores herretøjs-designer Fr...
Read More
Vi elsker fysiske butikker!
Vi elsker fysiske butikker!
Derfor har vi lavet en kollektion, der kun bliver solgt i fysiske butikker- vores OFFLINE kollektion.OFFLINE serien b...
Read More
X

VALGFRIT TOMBOLA-PRODUKT PÅ ORDRER OVER DKK 1200. VÆLG DIT TOMBOLA-PRODUKT HER: