Mads Nørgaard - Copenhagen x TAKT

Mads Nørgaard - Copenhagen har i samarbejde med møbelvirksomheden TAKT skabt en unik version af stolen "Cross Chair Tube".

En let og elegant stol af FSC-certificeret egetræ og genanvendt stål betrukket med Mads Nørgaard - Copenhagens ikoniske sort/hvide striber - produceret i tekstil fra danske Kvadrat. Stolen produceres i en limited edition, hvor alt overskud fra salg doneres til Det Kongelige Akademi og et projekt, der støtter FN's Sustainable Development Goals (SDG) 12. verdensmål der er dedikeret til at fremme 'bæredygtigt forbrug og produktion'.

I dette projekt ønsker Mads Nørgaard - Copenhagen og TAKT at italesætte behovet for bæredygtigt forbrug og produktion gennem flere vinkler:

Mads Nørgaard - Copenhagen varianten af Cross Chair Tube baseres på en miljøcertificeret TAKT stol med træ fra bæredygtig skovdrift og genanvendt stål. Stolen er designet så den kan repareres og vedligeholdes af brugeren selv, så dens levetid kan forlænges i det uendelige.

Det gode håndværk som er et væsentligt element i at sikre langtidsholdbare produkter, fremhæves ved samarbejdet med særligt udvalgte kunsthåndværkere. 

Overskud fra salg af stolen doneres til et projekt på Det Kongelige Akademi, hvor de studerende vil arbejde videre med nye perspektiver indenfor bæredygtigt forbrug og produktion - SDGs 12. verdensmål.

#sitdownandreflect

Til at løfte samarbejdet er fem toneangivende og interessante kunsthåndværkere inviteret med. Kunstnerne får hver én dag dedikeret til at indtage Nørgaard Paa Strøgets butiksvindue på Strøget i København med deres kunst og vil under en fælles tagline #sitdownandreflectbidrage til vigtigheden af refleksion, det gode håndværk og det bæredygtige forbrug - det hele foregår i uge 44.

Program:

Mandag d. 26 okt. - Pura Utz, Anna Waller Andrés (smykker)

Tirsdag d. 27 okt. - Birgitte Vad (maler)

Onsdag d. 28 okt. - Frederikke Leegaard (billedkunstner)

Torsdag d. 29 okt. - Nicklas Skovgaard (væver)

Fredag d. 30 okt. - Lærke Bagger (strikdesigner)

Stolen kan købes i vores butik på Strøget og på vores webshop. 

 

Related Posts

MY #101 – 4. ADVENT ♥️ MAYA
MY #101 – 4. ADVENT ♥️ MAYA
Glædelig 4. Advent!  I denne søde juletid præsenterer vi hver advent frem til jul en ny og speciel adventsudgave af v...
Read More
0-100 🤍
0-100 🤍
Den hvide t-shirt er en af grundstenene hos Mads Nørgaard – Copenhagen. Navnene på vores t-shirts begynder med T – de...
Read More
MY #101 – 3. ADVENT ♥️ VINCENT
MY #101 – 3. ADVENT ♥️ VINCENT
Glædelig 3. Advent!  I denne søde juletid præsenterer vi hver advent frem til jul en ny og speciel adventsudgave af v...
Read More
UNISEX
UNISEX
Hos Mads Nørgaard – Copenhagen arbejder vi altid for at udvide grænserne for traditionelle og forældede køns stereoty...
Read More