Love Is Not A Crime

Vi er stolte af at have indgået et samarbejde med Love Is Not A Crime, Amnesty International, ELLE og Scoop Models i forbindelse med WorldPride i København i August.

Formålet er et stærkt team af ligesindede for at rette opmærksomheden på det stigende behov for at beskytte LGBTQI+ rettigheder verden over. 
Sammen har vi designet 4 styles – en hoodie, sweatpants, en t-shirt og en totebag – i regnbueflagets 11 farver for at udtrykke vores fælles opbakning til alle seksuelle orienteringer og hylde den diversitet vi aldrig må tage forgivet.
Vores samarbejde har til formål at fejre kærlighedens mange ansigter og for at minde hinanden om at ’Love Is Not A Crime’.
For os er Pride er ikke blot en måned om året – vi hylder og arbejder for diversitet og åbenhed året rundt.
Mads Nørgaard-Copenhagens LINAC kollektionen kan købes i egne butikker, Magasin, Illum og udvalgte butikker landet over fra d. 6 august kl. 10.00. Alt overskud går ubeskåret til Amnesty International som støtte til deres mange projekter for at forbedre LGBTQI+ rettigheder verden over.  

Indtast dine informationer herunder og bliv den første til at udforske "LOVE IS NOT A CRIME" kollektionen

 

 

 

 

Related Posts

MY #101 – 1. ADVENT ♥️ CHRISTA
MY #101 – 1. ADVENT ♥️ CHRISTA
Glædelig 1. Advent!  I denne søde juletid præsenterer vi hver advent frem til jul en ny og speciel adventsudgave a...
Read More
MADS NØRGAARD – COPENHAGEN A/S
MADS NØRGAARD – COPENHAGEN A/S
MADS NØRGAARD – COPENHAGEN A/S SØGER LOGISTIK KOORDINATOR (BARSELSVIKARIAT) Vi søger en kompetent, løsnings – og deta...
Read More
Kaswell's London
Kaswell's London
I vores London Diary har vi slået os sammen med London-baseret cool-kid, college-studerende og fotograf Kaswell, som ...
Read More
Mads Nørgaard x Fair Wear Foundation
Mads Nørgaard x Fair Wear Foundation
Vi synes, at mode skal være fair for alle.  Derfor er vi blevet et stolt medlem af Fair Wear Foundation. Sammen arbej...
Read More