Love Is Not A Crime

Vi er stolte af at have indgået et samarbejde med Love Is Not A Crime, Amnesty International, ELLE og Scoop Models i forbindelse med WorldPride i København i August.

Formålet er et stærkt team af ligesindede for at rette opmærksomheden på det stigende behov for at beskytte LGBTQI+ rettigheder verden over. 
Sammen har vi designet 4 styles – en hoodie, sweatpants, en t-shirt og en totebag – i regnbueflagets 11 farver for at udtrykke vores fælles opbakning til alle seksuelle orienteringer og hylde den diversitet vi aldrig må tage forgivet.
Vores samarbejde har til formål at fejre kærlighedens mange ansigter og for at minde hinanden om at ’Love Is Not A Crime’.
For os er Pride er ikke blot en måned om året – vi hylder og arbejder for diversitet og åbenhed året rundt.
Mads Nørgaard-Copenhagens LINAC kollektionen kan købes i egne butikker, Magasin, Illum og udvalgte butikker landet over fra d. 6 august kl. 10.00. Alt overskud går ubeskåret til Amnesty International som støtte til deres mange projekter for at forbedre LGBTQI+ rettigheder verden over.  

Indtast dine informationer herunder og bliv den første til at udforske "LOVE IS NOT A CRIME" kollektionen

 

 

 

 

Related Posts

Nomineret til Alt for Damernes Guldknappen 2021
Nomineret til Alt for Damernes Guldknappen 2021
  Vi er stolte af at være nomineret til Alt for Damernes Guldknappen 2021 – denne gang sammen med de stærke brands, B...
Read More
Fall '21
Fall '21
  Da verden blev vendt på hovedet i starten af året længtes vi pludseligt efter vores vante hverdag. Situationen fo...
Read More
3.3 NØRGAARD PAA STRØGET
3.3 NØRGAARD PAA STRØGET
LANCERES MANDAG D. 12. JULI KL. 10.00 3.3 er tredje udgave af Nova Nørgaards koncept 3 - 3 styles, 3 striber, 3 gener...
Read More
Moons and Junes
Moons and Junes
Vi er stolte af at lancerer den første badetøjskollektion fra Moons and Junes hos Nørgaard Paa Strøget fra i dag, den...
Read More